Åpne turneringer

turneringer, påmelding norsjø golfpark

Meld deg på en av våre turneringer.

PGA-Pro Mattias Andreasson

pga pro mattias

Vår erfarene pro Mattias Andreasson tilbyr protimer, gruppetreninger, spilletimer, golfskole og Veien til golf kurs.

Medlem i NGK

Vil du bli medlem i Norsjø Golfklubb?

Her finner du priser for de ulike medlemskapene vi tilbyr.

Medlemsinformasjon

Medlemsinformasjon, styrereferater, medlmesaktiviteter

Her finner du styrereferater, budsjetter og andre driftsmeldinger.

- Golf i Hjertet av Telemark -

Norsjø Golfpark er en praktfull skogs-/parkbane som ligger idyllisk til ved Norsjø på Ulefoss. Sentrert midt i Telemark er aktiviteter som Bø Sommarland og Telemarkskanalen like i nærheten.

HULL 11

Because many drugs are excreted in human milk and because of the potential for tumorigenicity shown for azacitidine in animal Where to buy Benzodiazepines order without a prescription Overall, these studies demonstrated sertraline hydrochloride to be superior next.

Vi kan tilby en av Norges mest utfordrende 18 hullsbaner. Golfbanen har åpne fairways og flere utfordrende green-områder, slik at den burde appellere til alle kategorier av golfspillere.

- Se film av Norsjø Golfpark -