Junior

Våre juniorer har representert klubben på en flott måte, både i golfligaen og Telemarks mesterskap for juniorer. Les vedleggene under for mer informasjon.

Grenland Golfklubb inviterer til Sunniva Junior Tour den 18.06 fra kl. 1000 på Telemark Golfpark Jønnevald i Skien.  Sunniva Junior Tour er den første av 4 turneringer i Telemark som inngår i kåringen av årets Telemarkmester for Junior.

De 4 turneringer spilles på;

1)      18.06 - Telemark Golfpark Jønnevald, Skien – registreringsfrist er 13. juni!

2)      25.06 - Bamble Golfklubb

3)      21.08 - Norsjø Golfklubb

4)      03.09 - Grenland Golfklubb

Vi oppfordrer våre juniorer å delta. Meld deg på i Golfbox. Ta kontakt med Dawn eller Mattias for mer informasjon.

Med hilsen
Junior Gruppen

Er du en jente eller gutt mellom 6-19 år som ønsker å spille golf og ha det gøy sammen med andre barn/ungdom på samme alder?

Norsjø golfklubb tilbyr gratis golf trening/instruksjon til juniorer på mandager fra 2. mai til 26. september. Det er ikke trening i juli eller på off. høytidsdager
.

For mer informasjon les vedleggene under.

Forrige mandag fikk vår junior gruppe besøk fra Grenland golfklubbens juniorgruppe, deres Golf Pro og foreldre/foresatte.

Les mer i vedlegget

Fra v. Asbjørn, Andre’, Magnus og Sondre har gjennomført puttemerke

Asbjørn, Andre’, Magnus og Sondre har klart trinn 1 i golfmerkene som har 4 trinn til sammen.
Etter trinn 4 får man grønt kort.
De har klart ca. 16 forskjellige øvelser og etikette spørsmål i løpet av sesongen
 for å oppnå puttemerke.
Knøtte golftrening har foregått hver mandag fra mai til september.
Neste trinn er bronsemerke som de kan begynne med til neste sesongen.
 Norsjø golfklubb gratulerer knøttene med bra innsats!