junior og elite

Følg vår juniorer på lag nm i Sola.

Følg resultatene her

NorgesCup 2013
Da var årets sesong på NorgesCup over. 7 turneringer er spilt, og det hele ble avsluttet med finale på Drøbak Golfklubb 21-22.september.
Fra Norsjø spilte Morten Emil, som etter rundene 64-68-67, hele 11 under par (!), inkasserte Morten Emil nok en 5.plass, 3 slag bak omspill på 14 under par.
Av sesongens 7 NorgesCuper har vi hatt spillere fra Norsjø på samtlige turneringer, noe vi er veldig stolt over.
OrderOfMerit (rankinglista til NorgesCup) er ikke revidert enda, men det er klart at Morten Emil med sine 5 turneringer har sikret seg 3.plass på norgesrankingen.

Sesongens femte NorgesCup ble spilt 10-11.august på Tyrifjord Golfbane. Startfeltet på 57 herrer inneholdt 3 Norsjøspillere. Jørgen endte på T-30 med rundene 80-71-76, mens Emil satte ny bestenotering på NorgesCup med T-20 etter 73-76-74. Morten Emil ble bestemann  fra Norsjø på 5.plass etter 74-72-70. Turneringen ble vunnet av Andreas Gjesteby fra Drammen med 10 under par totalt.
Neste turnering for gutta fra Norsjø er NorgesCup på Kongsvinger 31.08-01.09.

Helgen 24-28.07 ble årets NM spilt på Stiklestad Golfklubb. Fra norsjø var det hele 5 spillere i startfeltet bestående av 120 herrespillere. Magnus spilte 80-86, Trond 80-80 og Emil 79-80. Dessverre resulterte dette i misset cut for nevnte. For Jørgen ga rundene 77-75-76-78 en fin 36.plass, mens Morten Emil endte på 21.plass etter 75-73-74-78. Turneringen ble vunnet overlegent av Elias Bertheussen.
Neste turnering for gutta er NorgesCup på Tyrifjorden GK 10-11.08.

Konkurransesesongen har endelig kommet ordentlig i gang. Vi har hatt spillere i aksjon på junior- og herresiden.

NorgesCup
01-02.juni ble årets første NorgesCup arrangert på Nøtterøy Golfbane. NorgesCup er Norges øverste turneringsnivå for amatører og profesjonelle. Feltet består av de 54 beste herrespillerne i landet og spilles over 7 turneringer.
Fra Norsjø var Jørgen og Morten Emil blant de 54 kvalifiserte spillerne.  Dessverre måtte Jørgen trekke seg grunnet skade kun få dager før turneringen.
Morten Emil leverte solid spill på lørdag med rundene 73-70 (-1) og lå med det på 2.plass, 2 slag bak lederen. En noe tyngre søndag resulterte i 74 slag og totalt 4.plass på Norsjøgolferen. Resultatet gjør at Morten Emil nå er rangert som nummer 3 på Order of Merit i Norge.
Resultatliste NorgesCup Nøtterøy
Order of Merit

Østlandstur
25-26.mai ble årets første Østlandstour arrangert på Borre Golfbane. Østlandstour er en turneringsserie bestående av 7 turneringer hvor det i hver turnering spilles om 2 plasser til påfølgende NorgesCup.
Fra Norsjø var Trond og Emil blant de 66 påmeldte spillerne. Emil ble med rundene 76-79-79 nummer 9, mens Trond spilte 78-81-83 og endte på delt 15.plass. Solid start på sesongen av begge to. Det er ingen tvil om at både Emil og Trond har gode muligheter til å spille seg inn på NorgesCup i løpet av sesongen.
Resultatliste Østlandstour Borre

Team Norway Region Junior Tour Øst
19-20.mai ble årets første Team Norway Region junior Tour Øst arrangert på Atlungstad Golfbane. Turneringsserien består av 7 turneringer og fungerer som kvalifisering til påfølgende nasjonale Team Norway Junior Tour.
Fra Norsjø var Eirik representert i gutteklassen og Marie i jenteklassen. Etter en strålende førsterunde på 79 slag ble andrerunden tyngre med 92 slag for Eirik. Han endte med det på 48.plass av de 54 startende. For Marie ble det 23.plass etter 118 og 104 slag. Neste turnering er på Kongsberg helgen 8-9.juni.
Resultatliste Team Norway Region Junior Tour Atlungstad
Order of Merit