junior og elite

Følg vår juniorer på lag nm i Sola.

Følg resultatene her

STAVANGER: Morten Emil Bergan (21) fra Norsjø golfklubb kom på delt 21. plass, mens Magnus Nykås endte på 59. plass under norgescupåpningen i helgen.

Les mer i TA

Våre juniorer har representert klubben på en flott måte, både i golfligaen og Telemarks mesterskap for juniorer. Les vedleggene under for mer informasjon.

NorgesCup 2013
Da var årets sesong på NorgesCup over. 7 turneringer er spilt, og det hele ble avsluttet med finale på Drøbak Golfklubb 21-22.september.
Fra Norsjø spilte Morten Emil, som etter rundene 64-68-67, hele 11 under par (!), inkasserte Morten Emil nok en 5.plass, 3 slag bak omspill på 14 under par.
Av sesongens 7 NorgesCuper har vi hatt spillere fra Norsjø på samtlige turneringer, noe vi er veldig stolt over.
OrderOfMerit (rankinglista til NorgesCup) er ikke revidert enda, men det er klart at Morten Emil med sine 5 turneringer har sikret seg 3.plass på norgesrankingen.

Farmen ga meg golflyst
Farmen-deltakelsen ga Morten Emil Bergan (21) mer lyst til å satse videre på golfbanen. Nå er talentet fra Gvarv klar for norgescupåpningen i Stavanger til helgen.

Les hele artikkelen på TA.no

CoalaWeb Contact

Recipient email address missing!