Støtt NORSJØ GOLFKLUBB via Norsk Tipping

Fra 1. mars 2009 kan du som spiller hos Norsk Tipping bestemme at Norsjø og Omegn Golfklubb skal motta inntil fem prosent av innsatsen din.

Denne ”Grasrotandelen” går ikke ut over innsatsen eller premien din, men kommer i tillegg til det du spiller for. Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto, gir Norsk Tipping fem kroner direkte til den mottakeren du har plukket ut – Norsjø Golfklubb.  Premien din blir like stor.

Ordningen har tilbakevirkende kraft fra 1. januar. Dermed vil klubben også vil motta en del av det du har spilt for så langt i 2009, straks du oppgir Norsjø Golfklubb som mottaker etter 1. mars. Grasrotandelen gjelder alle spill hos Norsk Tipping, med unntak av Flax og Extra.

Fra og med 1. mars gjør du det på én av disse tre måtene:

• Direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på internett, på mobilen og på spilleterminalene. Søk opp Norsjø og Omegn Golfklubb som mottakeren du vil støtte, og aktivér klubben som grasrotmottaker.
  • Eller: Oppgi organisasjonsnummeret til Norsjø Golfklubb - 990 925 038 - hos kommisjonæren, eller tast det inn hvis du spiller elektronisk.
  • Eller: Søk fram Norsjø Golfklubb på norsk-tipping.no. Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på. Denne tar du så med deg til en kommisjonær for registrering, og dermed sørger du for at det drypper litt på klubben din hver gang du leverer en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping.

Norsjø Golfklubb oppfordrer alle medlemmer til å aktivere klubben som grasrotmottaker!

Få gjerne venner, familie og andre kjente til å gjøre det samme.